14 december 2008

om Man fick vara barn...

Tredje ljuser lyser så fint och stillsamt i ljustaken julmusik hörs lugns i bakgrunden, barnens skratt hörs lång väg:) vad mer kan man önska sig i dessa tider förutom lite snö? just nu leker flickorna tillsammans utan att bråka hmm undrar vad de leker? hörde att nu ska de byta blöja på varandra? Fanny som inte ens någon har? hihi vilken fantasi de har de små liven :) om de bara visst hur bra de har de få allt serverat inte behöva tänka på något för än så e allt för dem bara en lek:)

mins själv när man va mindre man önskade att man kunde bli större få allt som alla andra vuxna har? och nu sitter man här med de som man så gärna ville ha och önskar ibland tillbaka när allt bara va enkel när allt bara var en lek... och Julen den va en sådan härlig tid som liten massa paket och alla nära och kära på ett och samma ställe .. nu e de för de mesta stress, julklappar ska handlas maten ska fixas ska försöka få tiden till att räcka åt alla lite små tjafs som de alltid blir en super glad min och en missnöjd .. de har ju alltid varit så bara att i genom barns ögon är allt så underbart man bara flyter med...

Jaha nehe nu hinner jag inte sitta här längre, barnens väskor ska packas, de ska damsugas, tvätten ska snart hämtas sängarna ska bäddas osv.. tänkt om man ändå fick vara barn igen när allt detta bara gjorde sig självt?

*slut*

0 kommentarer: