25 mars 2010

Spå

Som ni vet lägger hon lite kort:) Sedan är det ju upp till var och en välja att lyssna på "vägledningen" som ger.. i dag var de dax att dra tre kort och dessa kort upp..


Det som var:
Fem Mynt


Förändringar på gång, det finns en stor osäkerhet inför framtiden, pengar och materiella tillgångar saknas. Du fick inte jobbet, pengarna, bostaden, bidraget du skulle ha behövt och just nu är det svårt att se en ljusning längre fram. När det gäller kärleken visar detta kort på att du inte får den bekräftelsen, kärleken och uppmärksamheten du vill ha och behöver. I sociala samanhang kan det visa på en känsla av att känna sig utstött och utfryst.


Det som är:

Styrkan


Här finns klippan som man alltid kan lita på, som är lugn och trygg i alla situationer. En person som har ett mål den strävar sakta med säker mot och man låter sig inte rubbas i första taget. En inre styrka som är tålmodig, väntar ut striden, låter sig inte triggas igång utan är sansad och självsäker. Kortet visar även på att man försöker uppnå en förbättring hos sig själv, arbetar med sig själv att hålla tillbaka impulser och lust, man försöker se på en situation ut ett större perspektiv, höjer sig över sig själv.

Det som kommer:

Drottning i Stavar

Här har vi en karismatisk, självständig och bestämd kvinna som vet vad hon vill. En kvinna i karriären som är framgångsrik både på arbetsplatsen som i hemmet. Hon är dominant, varm och generös, en stark personlighet. Kärleksmässigt visar detta på en passionerad kvinna som inte ger vika i första taget. Hon är stolt och stark, inte beroende av någon annan.



Ja jo det stämmer kanske till en viss del...

nu är det iallfall dax och ge sig ut och fixa allt inför helgens alla kalas och "härj"

puss på er!

0 kommentarer: