15 september 2008

korten säger...

va tvungen att lägga några kort idag....

Situation:
Nio svärd

Katastroftänkande där du förväntar dig att det västa skall hända vilket leder till oro, ångest och sömnlösa nätter. Det här kortet visar på att du plågar dig själv genom ditt eget sätt att tänka och förvänta dig det allra värsta. Var nu snäll emot dig själv och försök att se på situationen logiskt, gör du saken värre än vad den egentligen är? Är det verkligen troligt att allt kommer att gå åt skogen? Varför gå händelserna i förskott? Dags att slappna av och försöka tänka på annat en stund, du är på väg åt fel håll som läget är nu. Man måste våga släppa kontrollen.

partners känslor:
Äss i Mynt

Nu kommer det mer trygghet och säkerhet in i ditt liv, det kan vara i form av pengar, ett hus, en lägenhet, ett arv, ett jobb, utbildning mm. Du kan nu alltså slappna av och känna att du har stabilitet på det materiella planet. Kärleksmässigt visar detta kort på en ny relation som bygger först och främst på vänskap och värme, en person som du kan lita på och känner dig säker med. Här läggs grunden för en seriös och trygg relation.

det som kommer:
Stjärnan

Du släpper rädslor och begränsningar, de ersätts med tro och hopp inför vad framtiden har att erbjuda. Man lyckas med det man vill åstadkomma, har framgång och lyckosamma projekt. Kanske rent ut av får oväntat stöd och vågar öppna sitt hjärta och känslor, tankar och idéer kan strömma fritt. God kontakt med sitt högre jag och guider, finner svaren man har sökt inom sig själv och frid i sinnet infinner sig. Här är en ny början på rätt väg men det finns fortfarande arbete som behövs göras.

mig själv:
Tio mynt

Du har det du behöver i livet, pengar, bostad, familj, släkt, vänner, stabilitet, säkerhet och förmögenhet. Du har kommit långt i livet och kan nu njuta av tillvaron utan att vara beroende av någon annan. Kortet visar på en trygg arbetsplats med bra betalt och god stämning mellan kollegor. Materiell rikedom, eventuellt ett arv eller andra pengar på väg in som gör dig mer eller mindre oberoende. Kärleksmässigt visar detta på god sammanhållning med familj, släkt och vänner, eventuellt någon sammankomst. Det visar på en partner som man har en framtid tillsammans med barn och barnbarn i framtiden.

det som va:
Fem bägare

Fem i bägare visar på en inre känslomässig konflikt. I en relation kan detta kort visa på att man inte är nöjd i relationen och man ser mer till det negativa än det positiva. I mitt tycke handlar detta kort mycket om hur man ser på situationen, bilden visar en person som står och gråter över tre utspillda bägare men ser inte åt de två som fortfarande finns där. Chanserna med detta kort finns fortfarande, gråt inte över spilld mjölk, gör ditt bästa för att förändra situationen till det bättre.

framtid:
Åtta mynt

Du arbetar hårt och effektivt, du är bra på det du gör men du kanske inte alltid får betalt för all den energin du lägger ner, du finner dig tillfredställd över att ditt arbete är välgjort och har hög kvalitet. Detta kort visar ofta på en speciell talang hos just dig, ett intresse, en hobby som sätts i praktiken och nöjet är att pyssla med ditt intresse snarare att tjäna pengar även om du får in lite småsummor här och där. Kärleksmässigt visat det på en ny relation med goda utsikter för framtiden, planer görs upp inför framtiden och förbereds. Har du redan en relation visar kortet på en ny spännande fas med planer inför framtiden tillsammans, nya mål, resor osv.

Ja ni detta blev resultatet av vad korten sa ikväll... men sedan om de stämmer är väl bara att vänta och se?

1 kommentarer:

Anonym sa...

helt sjukt....